Érem a vívóversenyen

Olimpici versenyen állt dobogóra az érdi vívó

Érem a vívóversenyen

Olimpici versenyen állt dobogóra az érdi vívó

Bronzérmet szerzett Nogula Mór az Olimpici Grand Prix-n.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A Danubius Regionális Sport Club vívópalántája az újonc fiú kategóriában érte el ezt a remek eredményt. Ujjady Árpád edző tíz fős csapatából Pásztor Patrik ötödik lett ugyanebben a versenyszámban, míg Balogh Dominik hatodik helyen végzett a törpicik mezőnyében.

„Egy hajszálon múlt az érdi döntő lehetősége, hiszen Patrik a negyeddöntőben, hosszabbításban egy tussal kapott ki a Balaton Vívóklub versenyzőjétől, aki utána Mórt búcsúztatta az elődöntőben.

Ha Patrik nyert volna, akkor a két klubtárs egymással vívhatott volna a kettőbe jutásért. Elégedettek lehetünk így is, hiszen mindkét fiú magabiztos vívást mutatott be, melyet hibátlan selejtezőkörrel kezdtek.

Érdi szempontból másik eredményes versenyszámunk a törpicik fiúversenye volt, ahol Balogh Dominik volt érintett. Dominik kicsit visszafogottabb, három-három győztes és vesztes asszóval kezdte a selejtezőjét, de a táblán sokkal magabiztosabb vívással jutott a legjobb nyolc közé.

Szezonkezdésnek ez nem volt rossz, de azon fogunk dolgozni, hogy ezek az érmek még fényesebbek lehessenek az évben” – értékelt Ujjady Árpád vívóedző.

Az utánpótlás versenysorozat mostani, első állomását Hajdúhadházán rendezték.

Facebook.com/Danubius vívás

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email