22_03_29_erdmost_nincskep

Elkezdődött az érdi könyvtárban a Megbocsátás hete

22_03_29_erdmost_nincskep

Elkezdődött az érdi könyvtárban a Megbocsátás hete

Elengedik a késedelmi díjat a feledékeny látogatóknak.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Régi hagyomány Érden, hogy az Országos Könyvtári Napok keretében játékokkal, előadásokkal, no meg egy kedves gesztussal várják az olvasókat a könyvtárban. Ráadásul a Megbocsátás hete című akció keretében az érdi könyvtár munkatársai  az  október 3-9. között visszahozott könyvekre elengedik a késedelmi díjat.

Szintén mindegyik részlegre érvényes, hogy zsákbamacskával várják a látogatókat. Ez a kis meglepetés nagyon népszerű az olvasók körében: a könyvtárosok újságpapírba csomagolt könyveket helyeznek ki, és a látogatók „vakon” kölcsönzik ki a műveket. Kibontani ugyanis csak odahaza lehet őket.

Bár a zsákbamacskában benne van a csalódás lehetősége is, a könyvtárlátogatók minden évben örömmel élnek a lehetőséggel. De az online látogatókat is várják meglepetések: játékokkal, kvízzel készültek a Csuka honlapján és Facebook-oldalán.

A Gyermekkönyvtár mesés játékokkal várja a legkisebbeket, a Felnőttkönyvtárban pedig Polgár Ágnes kézzel készült agyagvirágait csodálhatják meg a betérők (Ági remekeiről az Érdi Újság is írt, itt elolvashatják).

A Felnőttkönyvtárban ezen a héten egy interaktív előadást is megnézhetnek, az ügyfélkapu használatáról.

Fotó: ÉrdMost/illusztráció

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email