bilincs1_jpg_pixabay_960_720

Kunszentmiklósig üldözték az érdi nyomozók a tolvajt – videó

bilincs1_jpg_pixabay_960_720

Kunszentmiklósig üldözték az érdi nyomozók a tolvajt – videó

Okkal lehet büszke az a város, amelynek ilyen rendőrei vannak.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Szinte naponta érkeznek hírek az Érdi Rendőrkapitányság bravúros nyomozásairól. Munkatársaik ezúttal kalandos módon az M0-ás körgyűrű autós pihenőjében egy parkoló kamiont fosztogató tolvaj ellen zárták le a nyomozást. A 31 éves férfi még az év elején dézsmálta meg az áruszállító rakományát. Hiába menekült el, az érdi rendőrök négy nap után megtalálták.

Ahogy a police.hu arról már korábban beszámolt, 2022. január 29-én hajnalban ismeretlen tettesek egy, az Annahegyi pihenőben álló kamion rakteréből 18 karton motorolajat loptak. Az MO autóút mentén lévő pihenőhelyeken visszatérően portyázó járőrök figyeltek fel egy világítás nélkül forgalommal szemben haladó kisteherautóra.

Mire visszafordultak, a tolvaj furgonját gazdátlanul találták, a sofőr pedig eltűnt. Azonban a raktér olajos kannákkal és flakonokkal volt tele, ebből kilencet az árokban találtak meg.

Az érdi nyomozók négy nappal később 2022. február 2-án hajnalban verték bilincsbe a tolvajt a Bács-Kiskun megyei Kunszentmiklóson. Kiderült, a férfi nem volt kispályás: korábbi bűncselekménye miatt a bokáján műholdas nyomkövetőt  viselt. De ez sem akadályozta meg abban, hogy a zsákmány reményében otthonától oda-vissza 140 kilométert kocsikázzon.

Az Érdi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a lopással gyanúsított N. Attila ellen lezárta a nyomozást, az iratokat vádemelési javaslattal átadta az ügyészségnek – adta hírül a police.hu.

Videó: police.hu, fotó: Pixabay/police.hu

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses Óvoda és tagóvodái pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében óvodapedagógus munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email