idosember5_jpg_pixabay_50309_960_720

Kiállítással, hangszerbemutatóval, sétával várják az érdieket

idosember5_jpg_pixabay_50309_960_720

Kiállítással, hangszerbemutatóval, sétával várják az érdieket

Színes programokkal búcsúzik a szeptember.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

„Idősen, aktívan Érden” ingyenes idősügyi programsorozata az alábbi eseményekkel várja a Szepes Gyula Művelődési Központ az érdi 65 év felettieket:

Szeptember 28-án Gyaloglóklub
Folytatódik a LevenDuna tanösvény felfedezése az utolsó etappal, találkozó 9.15-kor az Ercsi úti temető parkolójában.

Szeptember 29-én 16.00
„Találkozás egy régi szerelemmel” címmel a Monarchia Operett nagyszabású, Szenes Iván dalaiból összeállított gálaműsorával köszöntjük az érdi 65 év felettieket az Idősek Világnapja alkalmából az Érd Arénában. A részvétel ingyenes, de előzetes jegyigénylés szükséges. A jegyeket a Szepes Gyula Művelődési Központ információjánál tudják átvenni.

Október 3-án 15 óra

Félrevezetés és megtévesztés a hírekben – ezzel a címmel tart előadást Lőrincz Marcell, a Szubjektív Értékek Alapítvány elnöke a Szepes Kamarateremben.

 

Szeptember 30-án 18:00 óra

Hangszerek varázsa címmel Gulyás Ferenc tart hangszerbemutatót a Csuka Zoltán Városi Könyvtár Zenei Könyvtárában.

 

Szeptember 30. 18 óra

Plasztikus Geometria címmel várják a vendégeket Serényi H. Zsigmond Munkácsy-díjas festőművész kiállításának megnyitójára az Érdi galériába. Megtekinthető október 22-ig.

 

SPORT: 

Szeptember 28-án, szerdán 16 órától az Érdi VSE-re az NB III Nyugati csoportjának 10. fordulójában újabb hétközi rangadó vár, a Kelen SC-t látja vendégül. Majd csapatunk a 11. körben október 2-án, vasárnap 15 órától a Zsámbéki SK otthonában lép pályára.

Fotók: Pixabay

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email