22_03_29_erdmost_nincskep

Ingyen kukát osztanak az érdi piacon, ne maradjon le róla

22_03_29_erdmost_nincskep

Ingyen kukát osztanak az érdi piacon, ne maradjon le róla

Üveg gyűjtésére szolgáló, 60 literes szeméttároló edényeket oszt az ÉTH szombaton, az érdi piac bejáratánál.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Megszűntek az üveggyűjtő szigetek a városban, ezért a hétvégén érdemes átvenni és rendszeresíteni az üveggyűjtő kukákat. Csak így van lehetőségük legálisan megszabadulni ettől a hulladékfajtától. Az önkormányzat részleges tulajdonában álló hulladékgazdálkodási cég, az ÉTH szombaton több száz, üveg gyűjtésére szolgáló, 60 literes szeméttároló edényt oszt ki az érdi polgároknak a bejárat mellett, a biciklitárolóval szemben.

Persze, személyesen is be lehet vinni az ÉTH területére az üveget, de azt ilyen brutális üzemanyagárak mellett a polgárok pénztárcája bánja. Érdemes tehát a hétvégén a piacon járva felkapni az önöknek járó, uniós támogatással beszerzett kukákat, ezzel is hozzájárulva a város, illetve a környezetünk zöldítéséhez.

Érd amúgy a térség egyik legkörnyezettudatosabb települése, hiszen lakói az erre a célra kijelölt  zsákba teszik a zöldhulladékot, külön kukába gyűjtik a kommunális szemetet, a műanyagot, a papírt, 2020 óta már az üveget is. Egyébként a begyűjtött üveget az ÉTH újrahasznosítja.

 

 

Fotó: ÉrdMost archív/illusztráció

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses ÓvodaKutyavári Tagóvodája pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében pedagógiai asszisztens munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email