Delta Röplabda SE

Második meccsére belelendült az U20-as csapat

Delta Röplabda SE

Második meccsére belelendült az U20-as csapat

Az U20-as női röplabda-bajnokságban is bemutatkozott a Delta RSE Érd. Az első meccsen még nem, de a következőn már érdi siker született.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A hazai rendezésű tornán elsőként a BVSC-Zugló Kék ellen léptek pályára Dömötör-Mátrai Beáta vezetőedző tanítványai. A vendéglátó döcögősen kezdett és nem tudott érdemben beleszólni az eredménybe, a fővárosiak ellen három szettben alulmaradt.

A nap második érdi párharcában már sokkal jobban teljesítettek Kőhalmi Zsófiáék és 3-0-s sikert arattak az ÉDRA-MÁV Előre A felett.

Eredmények:
Delta RSE Érd – BVSC-Zugló Kék 0-3 (-16, -13, -15)
Delta RSE Érd – ÉDRA-MÁV Előre A 3-0 (22, 20, 17)

A Delta kerete: Gyüre, Kovács, Budaházy, Madari-Tóth, Kőhalmi, Fodor, Kiss, Katona, Bódi, Nagy, Zahorszki, Bertalan, Rizmajer. Vezetőedző: Dömötör-Mátrai Beáta.

„Az első meccs az eredmény ellenére nem indult rosszul, de még nagyon érződött az összeszokatlanság és a bátortalanság. A mérkőzés után, az öltözőben ezt átbeszéltük és a folytatásban sokat javult a játék. A második bajnokin már nagyon jól működött a Kőhalmi Zsófia-Kiss Dorottya-Bertalan Laura hármas, valamint Zahorszki Lotti teljesítménye is jelentősen feljavult. Nagyon örülök annak, hogy elindult a csapaton belül egy olyan együttműködés, ami előremutató. Gratulálok a játékosaimnak!”

– értékelt a játéknap végén Dömötör-Mátrai Beáta.

forrás: Delta RSE Érd

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses Óvoda és tagóvodái pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében óvodapedagógus munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email