Horváth Roland együttese az FTC vendégeként lépett pályára.

A második félidőt ikszre hozta az Érd a Fradi ellen

Horváth Roland együttese az FTC vendégeként lépett pályára.

A második félidőt ikszre hozta az Érd a Fradi ellen

Nyolc góllal maradt alul az Érd az FTC-Rail Cargo Hungaria vendégeként, az élvonalbeli női kézilabda-bajnokságban.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A fiaskó ellenére a második játékrészt döntetlenre hozták Csiszár-Szekeres Kláráék a jóval erősebb kerettel rendelkező fővárosiak ellen. Az érdi csapat 8-3-as etappal nyitotta a Ferencváros a női NB I. 3. fordulójának összecsapását a budapesti Elek Gyula Arénában.

Ezután Kopecz Barbara és Ábrahám Noémi találataival csökkentette a két csapat közti különbséget az Érd, a 23. percben viszont ismét tekintélyes, 14-7-es FTC-vezetés állt az eredményjelzőn. A játék képe nem változott a félidő hajrájához érve, 17-9-cel mentek szünetre a felek.

A második harminc percet három egymást követő érdi gól nyitotta (17-12), mellyel valamelyest kozmetikázta a különbséget a vendéggárda. A folytatásban szinte végig felváltva rezegtek a hálók, ugyanakkor a Ferencváros magabiztos győzelmét nem veszélyeztetve semmi.

Ennek ellenére az érdieket is dicséret illeti, mivel döntetlenre hozták a második félidőt a bajnokesélyes, nemzetközi porondon is szereplő zöld-fehérek ellen.

Női kézilabda NB I 3. forduló
FTC-Rail Cargo Hungaria – Érd 34-26 (17-9)
Érdi gólszerzők: Kopecz 14 (10), Ábrahám 4, Puskás, Fekete, Gerencsér 2-2, Csáki L, Kiss.

Fotó: ÉrdMost archív

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses ÓvodaKutyavári Tagóvodája pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében pedagógiai asszisztens munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email