garazsvasar2EU_220812

Tarolhatnak a kincsvadászok az érdi zsibvásáron

garazsvasar2EU_220812

Tarolhatnak a kincsvadászok az érdi zsibvásáron

Divat lett a megunt holmik házi kiárusítása. Sokaknak azonban nincs lehetősége erre, nekik zsibvásárt szervez szombaton a város.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az érdi piachoz tartozó ún. állatpiacon, vagy ahogy sokan ismerik, az érdi rutinpályán 58 standot jelöl ki az Érdi Közterület Fenntartó Intézmény szeptember 10-én. A standokhoz nem jár se asztal, se sátor, minden, az árusításhoz szükséges eszközről az eladóknak kell gondoskodnia – mondta el az ÉRD FM 101.3-nak Grabovszky Ildikó, az ÉKFI munkatársa.

A standokért jelképes 1500 forintos helypénzt kérnek. Az árusítók autóval is beállhatnak a zsibvásár helyszínére, így könnyen tudnak ki és bepakolni. Az akciót az ihlette, hogy a piacon minden szombaton lehetőség van asztalokon használt holmikat értékesíteni, azonban a szeptemberi időszakban annyira megnőtt az érdeklődés ezek iránt, hogy az ÉKFI már nem tudja az igényeket kielégíteni.

A zsibvásár 8.00 órakor nyit majd, de már 7:30-tól, a piacfelügyelő segítségével lehet elfoglalni a standokat. Rossz idő esetén, szeptember 17-én tartanak esőnapot.

A zsibvásárra óriási érdeklődés van, a több mint félszáz helyből néhány nap alatt ma reggelre csak 12 szabad stand maradt. Aki szeretne szombaton árulni, annak előzetesen kell helyet foglalnia, a helyszínen nem biztos, hogy lesz még erre lehetőség. Jelentkezni a piac@ekfi.hu címen, vagy a 0630 664 4623-as telefonszámon.

Grabovszky Ildikó kiemelte, hogy a zsibvásár eladóinak néhány fontos szabályt érdemes figyelembe venni. Többek között, új és kereskedelmi mennyiségű áru árusítása szigorúan tilos. Nem szabad dohányárut, italt értékesíteni, továbbá: élelmiszert, kozmetikai terméket, vegyi árut, nemesfémet és az abból készült ékszert, gyógyszert, étrend-kiegészítőket, szexuális termékeket, fegyvert, lőszert, pirotechnikai terméket és gázsprayt sem.

Amennyiben kedvező a zsibvásár fogadtatása az érdi polgárok és látogatók körében, akkor rendszeressé teszik.

 

Fotó: ÉrdMost archív

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email