geszti_vagott

Érdre jön bulizni Geszti Péter

geszti_vagott

Érdre jön bulizni Geszti Péter

Az Érdi Piknik sztárvendége lesz a pörgős beszédű rapper.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A szervezők a Facebookon azt írták, hogy az első Piknik tapasztalatait levonva, belátták: a múzeumkert befogadó- és teljesítőképessége véges. Ez nem csak a látogatói létszám, hanem a kertet érő egyéb rendezvény okozta terhelés tekintetében is igaz. Így a biztonság, a programok és a rendezvényt követő helyreállítás miatt úgy döntöttek, hogy a következő múzeumkerti Piknik belépőjegyes lesz.

Az Érdi Piknik egyik sztárfellépője lesz Geszti Péter, aki a Best of Geszti formációval lép színpadra szeptember 3-án 20 órától. Geszti Péter az ÉrdMost kérdésére elmondta: hatalmas bulit csapnak Érden, ahol a Rapülőktől, a Jazz+Az-on át az elmúlt évek formációinak legnépszerűbb dalait is előadják.

Lesz elektro, funky, rap és minden ami Geszti. Az a célunk, hogy jól megtáncoltassuk a közönséget és ahogy szoktam mondani, az a célom, hogy mindenki boldogabban menjen haza, mint ahogy odajött – fogalmazott Geszti Péter.

Az adott napon és adott időszakban az értékesített napijegyek darabszáma a kert befogadóképessége szerint alakulnak.

Aki biztosra szeretne menni, annak lehetősége van 3 napos bérletet váltani, így az ő belépése garantált, és a pénztárnál elkerülheti az esetleges sorban állást, várakozást. A szervezők ígérik: a bérlettel rendelkezők a rendezvény teljes időtartama alatt, a jegy beváltását követően, a kapott karszalaggal külön a részükre biztosított kapun, korlátlanul léphetnek be- és ki a rendezvény területére. És ha a jegyvásárláskor feliratkoztak a hírlevélre, és ezzel elfogadták a játékszabályzatot, akkor részt vesznek a vasárnapi tombola sorsoláson!

Jegyek:
elővételben 3 napos bérlet – 2500 Ft egységesen (szeptember 1-ig!)
az alábbi linken: https://szepesmk.jegyx1.hu/esemeny/2894/erdi-piknik-2-0
A helyszínen 2022. szeptember 2. 15 órától válthatók majd napi belépők, a múzeumkert szabad kapacitásának függvényében. Gyermekeknek 14 éves kor alatt felnőtt kísérővel ingyenes a belépés.

Fotó: Geszti Péter hivatalos oldala/ÉrdMost archív

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email