mire_vagyik_az_erdi_ember_boritokep

Országra szóló siker: kollégánk díjat nyert a Bujtor István Filmfesztiválon

mire_vagyik_az_erdi_ember_boritokep

Országra szóló siker: kollégánk díjat nyert a Bujtor István Filmfesztiválon

Szűcs Gergely az Érd Médiacentrum munkatársa alkotói díjat zsebelhetett be két filmjével a hétvégén rendezett XIII. Bujtor István Filmfesztiválon.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A Bujtor István Filmfesztivál minden évben augusztus 20-a környékén várja a filmek szerelmeseit Balatonszemesen, Bujtor István családjának egykori lakóhelyén. Ez a régió legnagyobb filmes seregszemléje.

A 147 nevezett produkciós közül 104 film került a hivatalos versenyprogramba, ezek közül 80 alkotást láthattak a nézők a  augusztus 18. és 21. között. A versenyprogramban játékfilmek, kísérleti fikciós alkotások, dokumentum- és ismeretterjesztő filmek, animációs alkotások és versfilmek szerepeltek.

A dokumentum- és ismeretterjesztő filmek mezőnyében a zsűri az alkotói díjat Szűcs Gergelynek ítélte. Kollégánk két filmmel  Nem a méret a lényeg, avagy élet 150 cm alatt című dokumentumfilmmel és a Mire vágyik az érdi ember? című kísérleti fikciós alkotással érdemelte ki ezt a rangos elismerést. Egyébként mindkettő produkció az Érd Médiacentrum filmje, kollégánk sikeréhez pedig ezúton is szívből gratulálunk.

A díjnyertes érdi filmeket itt tekinthetik meg:

 

Fotó: ÉrdMost

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email