horváthcharlie_atv_jpg

Legendás zenész érkezik Simonpusztára, ahol jótékonykodás a cél

horváthcharlie_atv_jpg

Legendás zenész érkezik Simonpusztára, ahol jótékonykodás a cél

Szeptember 3-án a 75 éves Horváth Charlie-val találkozhatnak az érdiek.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Harmadik alkalommal tartanak rendvédelmi napot Simonpusztán, a Nemzeti Lovaskultúra Központban. Az ingyenes jótékonysági rendezvény meghívott díszvendége Schmitt Pál volt köztársasági elnök lesz.

Szeptember 3-án 10 órától a kilátogató családokat több program is várja: sétalovagoltatás, sétakocsikázás (ez utóbbi 10.30-tól 11.30-ig), kézműves kirakodóvásár, istállólátogatás.

A rendvédelem jegyében szerveznek gépjármű-kiállítást, illetve harckocsi-bemutatót, a gyerekek megcsodálhatják a rendőrautókat és -motorokat, valamint a polgárőrök járgányait is. A büntetés-végrehajtás, a honvédség, a NAV és a Pénzügyőrség, valamint a Katasztrófavédelem is kivonul egy-egy sátorral, ahogy bemutatkozzanak a közönségnek.

Az éhes látogatókat látványkonyha, valamint a Bivaly Csárda várja.

Színpadi programot is szerveznek – délelőtt Horváth Charlie énekes lesz Simonpuszta vendége. A legendás zenész ezúttal nem énekelni, hanem beszélgetni fog.

Mutatjuk a délután egytől kezdődő műsort:

13.00. Kutyás bemutató
14.00. Balesetvédelmi bemutató a tűzoltóság és a mentőszolgálat közreműködésével
15.00. Simonpuszta NLHE növendékeinek lovas karüsszel bemutatója
15.00. Ló agility – Mini póni bemutató
16.00. NAV Pénzügyőr Zenekar koncertje és az Exotic együttes alapítója, Tabár István közös produkciója – mert „Trabanton szállni élvezet”
17.00. 112. – interaktív bemutató a Honvédelem, – Rendőrség, – Katasztrófavédelem, – Mentőszolgálat, – Pénzügyőrség közreműködésével
18.00. Magyar Honvédség bemutatója
19.30. A Szeretve Mind a Vérpadig (Történelmi lovas musical) – Bemutatja a Magyar Történelmi Színház és a Magyarock Dalszínház

Részletek itt.

Címlapkép: ATV

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email