DSCF8708

Nem várt helyről kért segítséget az érdi rendőrkapitány

Nogula Tamás alezredes az iskolaőrök, a határvadászok és a rendőrök toborzásához kért támogatást hat érdi nemzetiségi önkormányzat vezetőjétől.

Az egyeztetésen az Érd Roma Nemzetiségi Önkormányzat, az Érdi Horvát Önkormányzat, az Érdi Görög Nemzetiségi Önkormányzat, az Érdi Ukrán Nemzetiségi Önkormányzat, az Érdi Német Nemzetiségi Önkormányzat, valamint az Érdi Lengyel Nemzetiségi Önkormányzat egy-egy képviselője is jelen volt.

Nogula Tamás, rendőr alezredes, az Érdi Rendőrség kapitánya fontosnak tartja, hogy legyen utánpótlás az érdi kapitányságon, a határvadászoknál és az iskolaőröknél is. Ehhez kérte a nemzetiségi vezetők segítségét. A találkozón lehetőség volt kérdések feltételére is, a legtöbb kérdés a rendezvényekkel kapcsolatban merült fel, hogyan és miként kell egy programot bejelenteni, mi számít zenés-táncos rendezvénynek, mikor kell a gyülekezési törvény szabályait figyelembe venni.

Nogula Tamás az ÉrdMostnak elmondta, hogy kölcsönösen jó a kapcsolat a nemzetiségek és a helyi rendőrség között, nyitottak az együttműködésre és a segítségre, olyannyira, hogy az augusztus 26-ai érdi nemzetiségi táncházon a rendőrség újra megjelenik, ahol bűnmegelőzési tanácsokat adnak a programon résztvevőknek.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email