kohalmi-andras-2

Érdi érmek a szenior ob-n

Eredményesen szerepelt Kőhalmi András az LII. Szenior Úszó Országos Bajnokságon. Az Érdi Vízisport Kft. versenyzője háromszor állhatott dobogóra Gyulán.

Az érdi klub sportolója az 50-54 éves korosztályban mérette meg magát az ob-n. A legjobb eredményt 50 méter mellúszásban érte el, hiszen itt maga mögé utasította a teljes mezőnyt, megnyerve az országos bajnokságot. A szintén 50 méteres gyors versenyszámban sem maradt el sokkal az aranytól, végül ezüstérmet szerzett Kőhalmi. Az éremkollekció színpalettája a 100 m gyorssal vált teljessé, ahol harmadik helyen ért célba. Az érdi eredménysort a 400 m gyors zárta a szenior úszó számára, melyben a dobogóról lecsúszva, de így is szép eredménynek számító negyedik helyen zárt.

“Egyértelmű célom volt, hogy az 50 méteres mellúszást megnyerjem, és lévén, hogy inkább a sprintszámok állnak közel hozzám, az 50 m, illetve 100 m gyorson minél előrébb végezzek. A 400 m gyorsúszás egy kirándulás volt csupán és néha-néha, ha a csapatverseny megkívánja, azért 100 és 200 vegyesen is rajthoz állok a csapat pontszerzése miatt. Mivel jövőre korosztályt váltok, célom az 55-59-es korcsoportban is az országos csúcsok közelében lenni, mind 50 m mell-, mind 50 m gyorsúszásban. Illetve azt mondják, ebben a korban az igazi bravúr a szintentartás.” – nyilatkozta Kőhalmi András a versenyt követően.

(Fotó: Kőhalmi András)

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email