rendorseg_DomonkosBalint

Rajtaütés az érdi buszon

Egy filmbe illő akció keretében, egy érdi buszon tartóztatták le a rendőrök a korábban elítélt százhalombattai férfit.

Az Ercsi út és Délibáb utcai kereszteződésnél augusztus 8-án délelőtt az arra közlekedő menetrendszerinti járatot rendőrök állították meg. Az intézkedés során egy civil ruhás rendőr szállt fel a buszra, aki jelvényét felmutatva arra utasította a vezetőt, hogy az ajtók maradjanak zárva. Azonnal jött az erősítés is, így a buszon utazó körözött személyt pillanatok alatt földre fektetették, megbilincselték és lekísérték a járműről.

Az intézkedés pillanatok alatt történt, a sofőr és az utasok csak kapkodták a fejüket a gyors intézkedés láttán. A rendőrök az akció végén megköszönték a türelmet, majd további jó utat kívánva elsétáltak a szolgálati járművekhez – olvasható a police.hu oldalon.

A 38 éves, százhalombattai S. Ferenc szabadságvesztésének letöltése elől bujkált, a rendőrség már egy ideje kereste, amikor megtudták, hogy a buszon utazik. Az értékes információnak köszönhetően sikerült hatékonyan és gyorsan elkapni a férfit.

Lopás, többszöri ittas járművezetés vétsége, valamint egy hamis vád vétsége miatt 3 év 6 hónap jogerősen kiszabott szabadságvesztés várt rá. Büntetésének letöltését nem kezdte meg, rejtőzködve próbálta megúszni a rácsokat, azonban az érdi rendőrök felkutatták, elfogták, majd a sikeres akciónak köszönhetően a büntetés-végrehajtási intézetbe kísérték.

forrás: police.hu

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email