rendorseg_DomonkosBalint

Rajtaütés az érdi buszon

rendorseg_DomonkosBalint

Rajtaütés az érdi buszon

Egy filmbe illő akció keretében, egy érdi buszon tartóztatták le a rendőrök a korábban elítélt százhalombattai férfit.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az Ercsi út és Délibáb utcai kereszteződésnél augusztus 8-án délelőtt az arra közlekedő menetrendszerinti járatot rendőrök állították meg. Az intézkedés során egy civil ruhás rendőr szállt fel a buszra, aki jelvényét felmutatva arra utasította a vezetőt, hogy az ajtók maradjanak zárva. Azonnal jött az erősítés is, így a buszon utazó körözött személyt pillanatok alatt földre fektetették, megbilincselték és lekísérték a járműről.

Az intézkedés pillanatok alatt történt, a sofőr és az utasok csak kapkodták a fejüket a gyors intézkedés láttán. A rendőrök az akció végén megköszönték a türelmet, majd további jó utat kívánva elsétáltak a szolgálati járművekhez – olvasható a police.hu oldalon.

A 38 éves, százhalombattai S. Ferenc szabadságvesztésének letöltése elől bujkált, a rendőrség már egy ideje kereste, amikor megtudták, hogy a buszon utazik. Az értékes információnak köszönhetően sikerült hatékonyan és gyorsan elkapni a férfit.

Lopás, többszöri ittas járművezetés vétsége, valamint egy hamis vád vétsége miatt 3 év 6 hónap jogerősen kiszabott szabadságvesztés várt rá. Büntetésének letöltését nem kezdte meg, rejtőzködve próbálta megúszni a rácsokat, azonban az érdi rendőrök felkutatták, elfogták, majd a sikeres akciónak köszönhetően a büntetés-végrehajtási intézetbe kísérték.

forrás: police.hu

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email