IMG_0179-1200x600

Kiütéssel győzött az Érdi VSE Balatonfüreden

IMG_0179-1200x600

Kiütéssel győzött az Érdi VSE Balatonfüreden

5–0-ra nyert a Balatonfüred vendégként az Érdi VSE az NB III Nyugati csoportjának harmadik fordulójában.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Teljesen ellentétes előjelekkel várta a két fél a harmadik fordulóban rendezett találkozót, hiszen a házigazdák az NB III új idényét két vereséggel, a vendég érdiek pedig két győzelemmel kezdték, azonban a Mol Magyar Kupában a Veszprém megyeiek tovább tudtak jutni, míg az érdiek elvéreztek Bölcskén – olvasható az Érdi VSE honlapján.

A mérkőzésen már az első percektől megvalósult az érdiek akarata, akik jól használták ki a héten begyakoroltakat, melynek eredményeként a 24. percig kellett várnia az első érdi gólra, amikor Szabó Richárd egy, a kapusról kipattanó labdát juttatott a hazai kapuba.

Bár sokáig úgy tűnt, egygólos érdi előnnyel fordulnak a felek, a játékrész végén Gubacsi Zoltán is betalált, amikor egy szögletet követően a Pál Szabolcs által visszatett labdát váltott gólra.

A fordulás után pedig beindult az érdi henger, hiszen az 58. percben Pál Szabolcs Farkas Bálint tökéletes beadását felejte a Balatonfüred kapujába, majd a hajrá előtt Molnár Dániel egy szélről betett labdát bólintott a kapuba. Az 5–0-s érdi sikert pedig Németh Gábor Vince alakította ki a 90. percben egy szöglet után, s így Kertész Ferencék megőrizték bajnoki veretlenségüket.

Az Érdi VSE legközelebb augusztus 17-én, szerdán 17.30-tól lép pályára, amikor a Kaposvári Rákóczi FC-t fogadja az Ercsi úti Sporttelepen.

NB III, Nyugati csoport, 3. forduló
Balatonfüredi FC–Érdi VSE 0–5 (0–2)
Balatonfüred. V.: Büki G. (Imrő, Nagy B.)
Balatonfüred: Sevinger – Farkas D., Eszlátyi (Imre I., a szünetben), Szalai P., Szabó I Bence (Leidl, 59.), Lasz (Horváth B., 71.), Burucz, Pécseli, Bartha R. (Jakab D., 76.), Szabó II Bence (Ott, 76.), Bene
Vezetőedző: Borgulya István
Érdi VSE: Kertész F. – Gubacsi (Fügedi, 77.), Pallagi, Fülöp, Németh G. V. – Farkas B., Göblyös (Révész, 61.), Morvai, Pintér N. (Kürti, 61.) – Szabó R., (Molnár D., 73.) Pál Sz. (Gajda, 73.)
Edző: Ebedli Zoltán
Gól: Szabó R. (24.), Gubacsi (45+1.), Pál Sz. (58.), Molnár D. (78.), Németh G. V. (90.)

forrás: erdivse.hu

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email