22_03_29_erdmost_nincskep

A héten visszatér a forróság

22_03_29_erdmost_nincskep

A héten visszatér a forróság

Jelentősebb mennyiségű csapadék továbbra sem várható, viszont kánikula annál inkább.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Bár eddig sem voltak hűvösek a nappalok, az elmúlt napokban többnyire 30 fok alatt, de annak közelében maradtak a napi maximumok. A természetnek is nagy szüksége lenne jelentősebb mennyiségű csapadékra, azonban ezen a héten inkább kánikula lesz a jellemző, bőven 30 fok feletti értékeket mérhetünk majd, továbbá éjszaka sem megy 20 fok alá a hőmérséklet. Mutatjuk a következő napok időjárását!

Hétfő:

Sok napsütés várható, délutáni gomolyfelhő-képződéssel. Inkább csak északkeleten törnek ki zivatarok, záporok. 29 és 35 fok közé melegszik a levegő. A délnyugati szél megélénkül.

Kedd:

Továbbra is sokat süt majd a nap, de emellett gomolyok képződnek. Ismét északkeleten, északon van nagyobb esély zivatarok, záporok kialakulására. 33-34 fokos hőség valószínű.

Szerda-csütörtök:

Túlnyomóan napos, száraz, igazi strandidő ígérkezik. Tovább melegszik a levegő, visszatér az országos hőség, sőt forróság lesz több helyen, 32-37 fokos értékekkel.
Péntektől fokozódhat a csapadékhajlam, de számottevő mennyiség korántsem biztos, hogy lesz. 

 

forrás: koponyeg.hu

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses ÓvodaKutyavári Tagóvodája pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében pedagógiai asszisztens munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email