ipartestuletlogo4_210324

KATA: hogyan tovább?

Simon János Gergely, az érdi ipartestület elnöke volt a vendége a Bundáskenyér csütörtöki műsorának. A jelenlegi helyzetet a katás vállalkozók krízisként élik meg, és az ipartestület az önkormányzattal együttműködve praktikus javaslatokkal szeretne segíteni abban, hogy megtalálják a kiutat.

Mint azt korábban már hírül adtuk, az érdi önkormányzat az érdi ipartestülettel együttműködve két ingyenes előadást szervez mindazok számára, akik a KATA megszüntetését követően keresik a vállalkozásuk számára legjobb és legkedvezőbb lehetőségeket.  Az előadásokat két, ipartestületi tagságú könyvelőiroda tartja a Polgárok Házában, augusztus 16-án.

Délelőtt 10 órától a Taxaland Kft. szakembere, Nagy-Horváth Katalin, 17 órától pedig a HRSZ Kft.-től  Major Emilné Betti várja az érdeklődőket.

A tájékoztató előadásokon a részvétel díjtalan, de regisztrációhoz kötött a terem befogadóképessége miatt, az érdeklődők az Érd és Környéke Ipartestületnél, az  ipterd@ipterd.hu email címen jelezzék részvételi szándékukat.

Az ÉrdFM 101.3 Bundáskenyér című műsorának vendége volt csütörtökön Simon János Gergely, az érdi ipartestület elnöke, aki nemcsak a katás vállalkozók jelenlegi nehéz helyzetéről beszélt, hanem arról is, hogy vannak olyan lehetőségek, amelyek kivezetik őket ebből.

“Szeretnénk kézzelfogható megoldási javaslatokkal előállni, és úgy látjuk, több ilyen is van. Speciálisan képzett szakemberek segítségével felvillantjuk azokat a javaslatokat, amelyek működőképesek a jelenlegi gazdasági helyzetben” – mondta az elnök, aki szerint praktikus, személyre szabott tanácsokkal lehet csak segíteni, univerzális megoldással nem lehet előállni.

“Lehetőséget biztosítunk arra is, hogy a vállalkozók kérdéseket tegyenek fel. Szeretnénk interaktív módon megtartani ezt a találkozót” – tette hozzá Simon János Gergely.

A teljes beszélgetést itt hallgathatják meg:

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email