IMG_20220804_122107

Amerikában fejlesztette magát a kapusedző

IMG_20220804_122107

Amerikában fejlesztette magát a kapusedző

Szakmai ismereteinek bővítése érdekében utazott az Amerikai Egyesült Államokba Gyenes Dávid, a Kárpáti Farkasok jégkorongklub kapusedzője.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az USA-beli Cleveland-be utazott nemrég Gyenes Dávid, a Kárpáti Farkasok kapusedzője. A szakember a korábban a Fehérvár AV19-nél is dolgozott Niel Conway kapustáborában bővítette szakmai tudását – olvasható a www.karpatifarkasok.hu oldalon.

„Próbálok arra törekedni, hogy folyamatosan tanuljak és frissítsem a tudásom annak érdekében, hogy a lehető legmagasabb minőséget tudjam nyújtani a kapusaimnak. Szerencsére Neil pozitívan állt az érdeklődésemhez és megengedte, hogy csatlakozzam a táborához. Voltak jeges és szárazezdések is, valamint videoelemzések. Remek tapasztalatokat szereztem. Jó volt látni, miként dolgoznak Amerikában és az ott megszerzett tudást biztosan tudom kamatoztatni a Kárpáti Farkasoknál is.” – nyilatkozta a tengerentúli kalandja kapcsán Gyenes Dávid.

A játékosként korábban U17-es amerikai válogatott, több kanadai (OHL, CIS), amerikai (USHL, CHL, ECHL) angol (EIHL) és az olasz ligában is megfordult Neil Conway táborában részt vett a Kárpáti Farkasok U12-es kapusa, Vértes Ádám is.

„Jó volt látni Vértes Ádámot is, hogy hol tart a vele azonos korú amerikai kapusokhoz képest. Azt kell mondanom, remekül helytállt, edzőjeként büszke voltam az ott nyújtott teljesítményére!” – tette hozzá Gyenes Dávid.

(Forrás: Kárpáti Farkasok)

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email