mentőszolgalat_220806

Új eszközökkel gazdagodtak az érdi mentősök

Mentéstechnikai és oktató eszközöket adományozott az Országos Egyesület A Mosolyért Közhasznú Egyesület az érdi mentőállomásnak.

Az érdi mentőállomás munkáját már több éve segíti az egyesület: negyedik alkalommal adtak át számukra fontos eszközöket:  oktató defibrillátort, felnőtt és bébi fantomot, vércukor-, vérnyomás-, valamint véroxigénmérőket, és úgynevezett non-kontakt hőmérőket. Súlyos sérült ellátásánál elengedhetetlen, a fej rögzítésére szolgáló eszközzel és fonendoszkópokkal is meglepték az érdieket, akik ígéretet kaptak a további támogatásra is.

“Az átadást még ünnepélyesebbé tette , hogy a Mosolyért Egyesület egyik nagyon lelkes támogatóját is vendégül láthattuk, akit nagy örömmel töltött el a tudat, hogy a támogatása jó helyre került. Szeretnénk köszönetünket kifejezni minden kedves támogatónknak, és az Országos Egygyesület a Mosolyért Közhasznú Egyesületnek az adományokért” – írja  közösségi oldalán az Érd és Térsége  Mentőszolgálatáért  Alapítvány.

További cikkeink

A szünidőben is zajlik az élet a Gárdonyi iskolában: a (tisztasági) festés mellett a tornatermet is felújítják, és új gázkazánokat kaptak a nyáron.

Korhű római folyami hajó köt ki a Duna-parton augusztus 15-én délután Százhalombattán. A nemzetközi projekt részeként megvalósuló, római kori hagyományőrző programba bekapcsolódhatnak az érdeklődők is.

További cikkeink

Két tizenegyes, piros lap, az emberhátrány ellenére érdi mezőnyfölény – a vendég Érdi VSE

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email