teleki_201008

Költözés előtt

Szeptembertől új időszámítás kezdődhet a Teleki iskola életében: az intézmény a teljesen új, Búvár utcai iskolába költözik majd.

“Folyamatosan pakolunk, hogy a költözés zökkenőmentes legyen. Volt már lehetőségünk bejárni az új épületet; folyamatosan érkeznek a bútorok és egyéb eszközök, amelyeket az önkormányzat rendelt. Nagy izgalommal készülünk a tanévnyitóra is” – mondta az Érd FM 101.3-nak Faragóné Szappanos Ilona intézményvezető.

Az igazgatónő elmondta, hogy a költözést az augusztus 22-ei héten kezdik majd meg, az új tankönyvek már oda érkeznek. A tanévnyitó pontos időpontja még egyeztetés alatt van, valószínűleg augusztus 31-én tartják. A gyerekek műsorral is készülnek.

“A diákok már nagyon izgulnak, tudják, hogy ott még jobban kell majd vigyázni mindenre, hiszen az épület és az eszközök is mind újak lesznek. Bár az iskola messzebb lesz a Bem tértől, várják már a költözést – a kicsik még nagyobb izgalommal, mint a felsősök, hiszen számukra a helyváltozás még nagyobb esemény” – tette hozzá Faragóné Szappanos Ilona.

Hallgassák meg az intézményvezetővel készített beszélgetést:

 

Fotónk a Teleki iskola régi épületét ábrázolja.

 

Archív fotó

További cikkeink

Gallyaznak Érden az ELMÜ egyik hálózatának nyomvonalán, a Murányi, a Gellért, a Riminyáki, Ürmös, Kutyavári utcák környékén. Mutatjuk az érintett utcákat.

Augusztus 20-án örökbefogadó napot tart a Sirius, színes programokkal. Az utóbbi egy évben jelentősen visszaesett az érdeklődés a mentett kutyák iránt.

Elsőfokú figyelmeztető előrejelzést adott ki a keddre várható zivatarok miatt az Országos Meteorológiai Szolgálat, többek közt Pest megyére is.

További cikkeink

Simon János Gergely, az érdi ipartestület elnöke volt a vendége a Bundáskenyér csütörtöki műsorának. A jelenlegi helyzetet a katás vállalkozók krízisként élik meg, és

Ötvenhárom, térköves parkolóhely kialakítását fejezték be a napokban a Batthyány iskola, a birkózócsarnok és a Fácán óvoda környékén, zöldfelületet alakítottak ki, új, széles járdát

Negyedik felkészülési mérkőzésén második sikerét aratta az Érd női kézilabdacsapata. Kopecz Barbaráék ezúttal a

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email