296628247_3200969930167615_8478106554328855427_n

Parkvárosi Sörpiknik

Érd Megyei Jogú Város Önkormányzatának támogatásával augusztus 20-án sörpikniket rendeznek Parkvárosban. Igazi családi mulatság várja a látogatókat, lesznek gyerekprogramok és fellép a Lóci játszik is.

A szervezők a Facebookon azt írják, hogy 14 óra után indul a buli, zene, tánc a Lóci játszik együttessel.

Az este folyamán színpadra lép a Thrills Acoustic Duo, akik számára az örömzenélés a fontos, mely során világhírű külföldi és magyar dalokat játszanak natúr gitárhangzással.

Aki volt már Parkvárosi pikniken azoknak nem ismeretlen az Illfon Gt neve, akik Illés, Fonográf, LGT és Generál dalokat játszanak. Amint színpadra lépnek azonnal indul a tánc, a közös éneklés, hiszen ezeket a dalokat szinte mindenki ismeri.

A koncertek között Katona Csaba stand up-ját hallgathatják meg az érdeklődők.  Mivel nincs piknik étel-ital nélkül, ezért 15 féle csapolt cseh-, belga-, illetve német sörkülönlegességgel várnak minden sörimádót, akik inkább borozgatnának, azok sem maradnak szomjasan, de természetesen üdítő is lesz a hűtőkben.

Az esemény IDE kattintva érhető el.

További cikkeink

Gallyaznak Érden az ELMÜ egyik hálózatának nyomvonalán, a Murányi, a Gellért, a Riminyáki, Ürmös, Kutyavári utcák környékén. Mutatjuk az érintett utcákat.

Augusztus 20-án örökbefogadó napot tart a Sirius, színes programokkal. Az utóbbi egy évben jelentősen visszaesett az érdeklődés a mentett kutyák iránt.

Elsőfokú figyelmeztető előrejelzést adott ki a keddre várható zivatarok miatt az Országos Meteorológiai Szolgálat, többek közt Pest megyére is.

További cikkeink

Simon János Gergely, az érdi ipartestület elnöke volt a vendége a Bundáskenyér csütörtöki műsorának. A jelenlegi helyzetet a katás vállalkozók krízisként élik meg, és

Ötvenhárom, térköves parkolóhely kialakítását fejezték be a napokban a Batthyány iskola, a birkózócsarnok és a Fácán óvoda környékén, zöldfelületet alakítottak ki, új, széles járdát

Negyedik felkészülési mérkőzésén második sikerét aratta az Érd női kézilabdacsapata. Kopecz Barbaráék ezúttal a

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email