22_03_29_erdmost_nincskep

Megint harmadfokú hőségriasztás lesz az országban

22_03_29_erdmost_nincskep

Megint harmadfokú hőségriasztás lesz az országban

Csütörtöktől szombat éjfélig újra harmadfokú hőségriasztás lesz érvényben az országban Müller Cecília országos tisztifőorvos elrendelésére, írja közleményében a katasztrófavédelem.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az országos tisztifőorvos akkor rendeli el a legmagasabb, harmadfokú hőségriasztást, ha a napi középhőmérséklet legalább három egymást követő napon eléri vagy meghaladja a 27 Celsius-fokot.

A Nemzeti Népegészségügyi Központ és a katasztrófavédelem felhívja az emberek figyelmét arra, hogy a magas hőség kiemelten veszélyes az idősekre, a gyerekekre és a fizikai munkát végzőkre.

Hőség idején Érden a közterület-felügyelet vizet oszt a kánikulában, a főtéren párakapu működik, a Polgárok Házában klímával hűtött előtér és vízvételi lehetőség várja a kitikkadt járókelőket.

A Család- és Gyermekjóléti Központ (Rómer Flóris tér 1.), valamint a hajléktalanellátás (Fehérvári út 89-91.) szintén hűtött helyiségekkel és friss vízzel áll rendelkezésre.

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email