parpar_

Jön a harmadik Parkvárosi Parádé

parpar_

Jön a harmadik Parkvárosi Parádé

Harmadik alkalommal szervezi meg az Érdnyugat Egyesület a Parkvárosi Parádét, mely az elmúlt években az Érd és környéki programturisztikai palettáján kiemelkedő helyet foglalt el. A több ezer főt fogadó érdi fesztivál idén is a szokott helyen, a Fundoklia tér és környékén várja a látogatókat.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Várható programok: Kézműves foglalkozások, ugrálóvárak és óriás játékok, bűvészműsor, arcfestés, hennafestés, jósda szekér és ezoterikus sarok, gyerek fejlesztő programok, tűzoltósági bemutató, (tűzoltóautó), kukás autó, munkagépek szelfipontja, hoki bemutató, táncbemutatók, senior örömtánc, erőnléti kihívás – fekvőtámasz bajnokság, aszfaltrajz verseny, mese előadás, és délelőtt gyerek koncert.

10-12 óra közt a már hagyományos Parkvárosi Profikutya Parádé, kutyás bemutató, kutyasimogató, és a Monty Angyalai Állatmentő Egyesület cicái és kutyusai lesznek a színpadon.

A közkedvelt lángos, vattacukor, poprcorn, fagyi és Laci konyha hívogatja a környék lakóit. A Kata Ranch pónilovai és csacsii pedig sétára várják a kis vendégeket. Az esti programon a KissCompany után meglepetés vendégzenekar (szervezés alatt) szolgáltatja majd a talpalávalót az utcabálon.

A nap folyamán vásárolt tombolajegyekkel az Érdnyugat Egyesület „Manó projektjének” folytatására gyűjtenek.

A programok szervezése folyamatban van, a szervezők az erdnyugategyesulet@gmail.com címen érhetők el

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email