parpar_

Jön a harmadik Parkvárosi Parádé

Harmadik alkalommal szervezi meg az Érdnyugat Egyesület a Parkvárosi Parádét, mely az elmúlt években az Érd és környéki programturisztikai palettáján kiemelkedő helyet foglalt el. A több ezer főt fogadó érdi fesztivál idén is a szokott helyen, a Fundoklia tér és környékén várja a látogatókat.

Várható programok: Kézműves foglalkozások, ugrálóvárak és óriás játékok, bűvészműsor, arcfestés, hennafestés, jósda szekér és ezoterikus sarok, gyerek fejlesztő programok, tűzoltósági bemutató, (tűzoltóautó), kukás autó, munkagépek szelfipontja, hoki bemutató, táncbemutatók, senior örömtánc, erőnléti kihívás – fekvőtámasz bajnokság, aszfaltrajz verseny, mese előadás, és délelőtt gyerek koncert.

10-12 óra közt a már hagyományos Parkvárosi Profikutya Parádé, kutyás bemutató, kutyasimogató, és a Monty Angyalai Állatmentő Egyesület cicái és kutyusai lesznek a színpadon.

A közkedvelt lángos, vattacukor, poprcorn, fagyi és Laci konyha hívogatja a környék lakóit. A Kata Ranch pónilovai és csacsii pedig sétára várják a kis vendégeket. Az esti programon a KissCompany után meglepetés vendégzenekar (szervezés alatt) szolgáltatja majd a talpalávalót az utcabálon.

A nap folyamán vásárolt tombolajegyekkel az Érdnyugat Egyesület “Manó projektjének” folytatására gyűjtenek.

A programok szervezése folyamatban van, a szervezők az erdnyugategyesulet@gmail.com címen érhetők el

További cikkeink

További cikkeink

Erős a balatoni forgalom az M7-es autópályán a fővárosból kifelé. Érd és Kápolnásnyék között telített sávokban lehet autózni, szakaszosan torlódnak a járművek.

Reneszánszukat élik a bolhapiacok, garázsvásárok, és nem kell különösebb tudomány, hogy rájöjjünk, miért: egyrészt a kincskeresés izgalma, másrészt a tárgyak kézzelfoghatósága miatt, a siker

Ritka dolog, hogy a város polgármesterétől veheti át egy édesapa a lánya születési anyakönyvi

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email