22_03_29_erdmost_nincskep

Online diktáljon az MVM-nek

22_03_29_erdmost_nincskep

Online diktáljon az MVM-nek

Péntekig léphet, aki nem akarja azonnal a drága rezsit fizetni, de érdemes inkább személyesen vagy online próbálkozni, a telefonos ügyfélszolgálat ugyanis folyamatosan elérhetetlen.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A vállalat honlapján elérhető tájékoztató szerint azok az ügyfelek is megadhatják péntekig mérőállásukat, akiknek nem most van a diktálási időszaka, vagy az energiaszolgáltató állapítja meg a számlákban elszámolt havi mennyiséget.

A legegyszerűbb az online diktálás, a gázóra állását itt lehet regisztráció nélkül is rögzíteni. A villanyóraállás  rögzítéséhez az MVM Next oldalán van egy eligazítás, attól függően, hogy ki milyen szolgáltatónál volt korábban.

Az MVM oldalán azt írják, a rezsinövelés miatt nem lesz külön elszámolás, és így nem lesz külön elosztói leolvasás sem, de „úgynevezett számlamegosztás történik becsült érték alapján, amely értelmében a 2022. július 31-ig elfogyasztott és a 2022. augusztus 1-jétől elfogyasztott földgáz mennyisége külön soron lesz feltüntetve a számlán”.

Kiemelik, hogy a rendkívüli mérőállásközlést figyelembe fogják venni a számlázásnál, illetve az elszámolt mennyiség megosztásánál.

 

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email