IMG_0069

Először itthon az új idényben

Első hazai bajnoki mérkőzését játssza szerdán az Érdi VSE a 2022/2023-as idényben. A harmadosztályú futballbajnokság 2. fordulójában a Tatabányai SC vendégeskedik az Ercsi úti sporttelepen.

Ebedli Zoltán együttese pozitív előjelekkel várja a szerda délután fél hatkor kezdődő bajnoki ütközetet, hiszen a nyitókörben 1-0-s győzelmet aratott a Komáron felett, idegenben. A vendég Tatabánya sem panaszkodhat, amely hazai pályán verte 5-2-re a Technoroll Teskánd KSE-t.

2022. augusztus 3., 17:30, Érd, Ercsi út
Labdarúgó NB III, Nyugati csoport, 2. forduló:
Érdi VSE – Tatabányai SC

A mérkőzés az Érd TV YouTube-csatornáján visszanézhető lesz felvételről.

(Fotó: archív)

További cikkeink

Gallyaznak Érden az ELMÜ egyik hálózatának nyomvonalán, a Murányi, a Gellért, a Riminyáki, Ürmös, Kutyavári utcák környékén. Mutatjuk az érintett utcákat.

Augusztus 20-án örökbefogadó napot tart a Sirius, színes programokkal. Az utóbbi egy évben jelentősen visszaesett az érdeklődés a mentett kutyák iránt.

Elsőfokú figyelmeztető előrejelzést adott ki a keddre várható zivatarok miatt az Országos Meteorológiai Szolgálat, többek közt Pest megyére is.

További cikkeink

Simon János Gergely, az érdi ipartestület elnöke volt a vendége a Bundáskenyér csütörtöki műsorának. A jelenlegi helyzetet a katás vállalkozók krízisként élik meg, és

Ötvenhárom, térköves parkolóhely kialakítását fejezték be a napokban a Batthyány iskola, a birkózócsarnok és a Fácán óvoda környékén, zöldfelületet alakítottak ki, új, széles járdát

Negyedik felkészülési mérkőzésén második sikerét aratta az Érd női kézilabdacsapata. Kopecz Barbaráék ezúttal a

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email