benzin-377260

700 Ft-ért tankolhat szerdától az, akinek már nem jár a hatósági ár

A benzin piaci ára 7 forinttal, a gázolajé pedig bruttó 9 forinttal nő literenként.

A legújabb megszorítás szerint, amit kevesebb, mint egy órával az életbe lépése előtt jelentett be a szombati rendkívüli kormányinfón Gulyás Gergely, ezentúl csak a magántulajdonban lévő autók, a taxik és a mezőgazdasági gépek kaphatnak benzint 480 Ft-ért. A nem magántulajdonú autók tulajdonosai, pl. azok, akik a vállalkozásukra nevére vett autót használják magáncélra is, már nem.

Ennek fényében érdemes újra figyelni, hogy mennyibe is kerül valójában az üzemanyag, hisz már nem véd mindenkit az áremelkedés hidegétől az ársapka.

A holtankoljuk.hu információi szerint a héten szerdán emelkedik a benzin és a gázolaj piaci ára is. Előbbi bruttó 7 forinttal literenként, a gázolaj ára pedig bruttó 9 forinttal. Tehát a piaci átlagárak a hét közepétől:

  • 95-ös benzin: 699,9 Ft/liter
  • Gázolaj: 746,9 Ft/liter

További cikkeink

További cikkeink

Erős a balatoni forgalom az M7-es autópályán a fővárosból kifelé. Érd és Kápolnásnyék között telített sávokban lehet autózni, szakaszosan torlódnak a járművek.

Reneszánszukat élik a bolhapiacok, garázsvásárok, és nem kell különösebb tudomány, hogy rájöjjünk, miért: egyrészt a kincskeresés izgalma, másrészt a tárgyak kézzelfoghatósága miatt, a siker

Ritka dolog, hogy a város polgármesterétől veheti át egy édesapa a lánya születési anyakönyvi

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email