22_03_29_erdmost_nincskep

Idénykezdés Komáromban

A Komárom VSE az NB III, Nyugati csoport, 1. fordulójában az Érdi VSE-t látja vendégül a Molaji Sporttelepen.

Jelentős változások történtek mindkét klubnál a nyár folyamán, hiszen a hetekig tartó bizonytalanság után a Komáromból a vezetőedző, a korábbi szövetségi kapitány, Bozsik Péter mellett tíz meghatározó játékos is távozott. Göblyös Dániel éppen Érdre igazolt, de Végh Tibor, Csernák Martin, Horváth Roland, Tóth Dárius, Csendes Péter, Szántó Gergő, Laky László, Szileszki Márk és Hajba Tamás sem maradt a KVSE-nél – írja az Érdi VSE honlapja.

Az új szakvezető László Péter lett, valamint Pápáról érkezett Nagy Tamás és Nagy Zalán, Balatonfüredről Katona Attila, Dunaharasztiból Tóth György, a KFC Komarnótól Juhász Roland, Gyirmótról Gelencsér Roland, Dorogról pedig kölcsönbe Belányi Balázs, míg a saját utánpótlásukból Jóni Milán, Imrek Norbert és Pulai Martin kapott esélyt a bizonyításra a felnőttek között.

Érdről az előző évad végén nyolcan távoztak, miután Borek Norbert, Csiszár Zoltán, Kollega Krisztián és Koós Gábor is visszavonult, míg Bartos Norbert (Pénzügyőr SE), Gera Dávid, Hunya Krisztián (Hódmezővásárhely) és Petrezselyem Tamás is máshol folytatja. Helyükre Csoma-László Bence (Szent István SE), Farkas Bálint (Budafoki MTE), Fülöp Noel (MTK Budapest), Göblyös Dániel (Komárom VSE), Morvai Milán (Honvéd-MFA), Pál Szabolcs (Eger SE), Pintér Nikolasz (Dunaharaszti MTK) érkezett.

“Mindenképp bízunk egy jó szezonkezdetben, tekintettel arra is, hogy rengeteg mérkőzésünk lesz augusztusban és jó lendületet adna a csapatnak, ha pozitív eredménnyel zárnánk vasárnap, úgyhogy mindenképp győzelmi szándékkal utazunk Komáromba. Ilyen változások után nem tudtunk felkészülni az ellenfélből, mivel nehéz meghatározni, milyen játékot fognak játszani, de szeretnénk továbbhaladni azon az úton, amit elkezdtünk”
– fejtette ki várakozásait Ebedli Zoltán, az Érdi VSE vezetőedzője.

A július 31-én, 17.30-kor kezdődő Komárom VSE–Érdi VSE mérkőzést Iványi Gábor vezeti, segítői Jakab Bálint és Kondákor Trisztán lesznek.

NB III, Nyugati csoport, 1. forduló
07.31., 17.30: Komárom VSE–Érdi VSE

Forrás: Érdi VSE

További cikkeink

További cikkeink

Erős a balatoni forgalom az M7-es autópályán a fővárosból kifelé. Érd és Kápolnásnyék között telített sávokban lehet autózni, szakaszosan torlódnak a járművek.

Reneszánszukat élik a bolhapiacok, garázsvásárok, és nem kell különösebb tudomány, hogy rájöjjünk, miért: egyrészt a kincskeresés izgalma, másrészt a tárgyak kézzelfoghatósága miatt, a siker

Ritka dolog, hogy a város polgármesterétől veheti át egy édesapa a lánya születési anyakönyvi

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email