received_587780542728823

Aranyos sárkányhajósok

Arany-, ezüst- és bronzérmet szerzett a Floridában, Sarasotában megrendezett  senior A és senior B világbajnoki megmérettetésen a Dragon Aqua SE. 

Két magyar csapat indult, a pécsiek mellett a székesfehérvári Dragon Aqua SE, amelynek négy érdi tagja is van – tudtuk meg Csókás Henriettától, aki Némethné Gregor Judittal, Németh Attilával és Tóth Attilával egyetemben városunk lakosa.

“2000, 200 és 500 méteren lehetett indulni. 2000 méteren mind Open, mind Mix kategóriában érmet szereztünk: egy aranyat és egy bronzot. 200 méteren Mix kategóriában bronzérmesek lettünk, 500 méteren pedig ugyancsak a harmadik helyen végeztünk Sarasotában” – tette hozzá.

További cikkeink

További cikkeink

Erős a balatoni forgalom az M7-es autópályán a fővárosból kifelé. Érd és Kápolnásnyék között telített sávokban lehet autózni, szakaszosan torlódnak a járművek.

Reneszánszukat élik a bolhapiacok, garázsvásárok, és nem kell különösebb tudomány, hogy rájöjjünk, miért: egyrészt a kincskeresés izgalma, másrészt a tárgyak kézzelfoghatósága miatt, a siker

Ritka dolog, hogy a város polgármesterétől veheti át egy édesapa a lánya születési anyakönyvi

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email