22_03_29_erdmost_nincskep

Zánkán parkolnak az érdi tinédzserek

22_03_29_erdmost_nincskep

Zánkán parkolnak az érdi tinédzserek

Tizenkét év feletti kamaszoknak szervez kreatív, sport-, prevenciós és drámapedagógiai programokat a Szociális Gondozó Központ. Augusztus 12-ig a 12-18 éveseket az Emma utca 8. szám alatt, ahol év közben az ifiklub működik, ezután Zánkára viszik őket nyaralni.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az Emma utcai ifiklubban nyáron is tartanak foglalkozásokat a Parkoló program részeként a Szociális Gondozó Központ szervezésében: déltől négy óráig múlathatják az időt a 12 és 18 év közöttiek augusztus 12-ig.

A Parkoló déltől délután négyig várja a 12-18 éveseket minden hétköznap. Mikor megérkeznek, elbeszélgetnek arról, ami a fiatalok szívét nyomja, rajzolnak, kézműveskednek, társasoznak, csocsóznak.  Minden program rugalmas, és a fiatalok igényeihez alakítható, és nem kötelező minden nap, minden foglalkozáson megjelenni, de a tapasztalat az, hogy aki egyszer belekóstolt az Emma utcai nyári programokba, az visszajáró vendég lesz. „Uzsonnát is kínálunk a gyerekeknek, hiszen vannak olyanok, akiknek nincs módjuk otthon ebédelni.” A programok ingyenesek és míg eleinte tíz alatt volt a létszám, mostanra már húsz körül van.

Augusztus 14-től pedig 42-en Zánkára mennek táborba. A céljuk, hogy a fiatalok a nyári szünetben is tartalmasan tölthessék el az idejüket, akkor is, ha nincs lehetőségük táborba menni.

A Parkoló programot ősszel is szeretnék folytatni és drámafoglalkozásokkal színesíteni az együtt töltött időt.

Minderről Tréfa Gabriella szociálpedagógus beszélt, hallgassa meg!

 

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email