csőzik_kastály

Újra kinyitják a „titkok kamráját”

csőzik_kastály

Újra kinyitják a „titkok kamráját”

A nagy érdeklődésre való tekintettel július 28-án, azaz most csütörtökön ismét kastélypince-látogatást szerveznek a Szapáry-kastély alatt húzódó kazamatákba. A túrát Csőzik László polgármester vezeti.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A nemrégiben lezajlott közösségi gyűlésen merült fel a gondolat, hogy a város történelmi nevezetességei iránt érdeklődő lakosoknak Csőzik László polgármester szervezne egy túrát a település magját képező Érd- Ófaluban. A legutóbbi találkozón annyira nagy volt az érdeklődés, hogy hamar megszervezték a következőt.

Csőzik László a következő túráról azt írta a Facebookon, hogy a látogatást két csoportra bontják, 18 és 19:30 órai kezdéssel indulnak majd a Termál Hotel parkolójától.

Mindenkit arra kérnek, aki szeretne elmenni a bejárásra, hogy a pincelatogatas@erd.hu e-mailcímen jelentkezzen, megjelölve az időpontot, amikor menni szeretne.

Egy csoportba maximum 40 ember fér el kényelmesen.

Azok, akik valamilyen okból nem tudnak emailt írni, jelentkezhetnek a 06-23-522-313-as telefonszámon is, de elsősorban az e-mailes jelentkezést preferálják.

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses ÓvodaKutyavári Tagóvodája pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében pedagógiai asszisztens munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email