david-minarik-1-1

Skandináviában fejleszti magát az érdi jégkorongedző

david-minarik-1-1

Skandináviában fejleszti magát az érdi jégkorongedző

A Kárpáti Farkasok U16-os csapatának vezetőedzője, a szlovák David Minárik Svédországban bővíti szakmai tudását a következő egy hétben.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Amolyan tanulmányi úton vesz részt Svédországban, a helyi első osztályban szereplő Djurgardens IF-nél a Kárpáti Farkasok U16-os csapatának vezetőedzője, David Minárik. A július 27. és augusztus 5. közötti túráján David Minárik Stockholmba látogat, ahol néhány specifikus korcsolyaedzésbe tekinthet be, majd csatlakozik a Djurgardens IF együtteséhez.

A svéd fővárosi csapatnál is eltölt néhány napot, ahol több korosztály munkája mellett
betekintést nyer a skandináv nemzet utánpótlás akadémiai programjába, és megmutatják neki, miként tanítják jégkorongozni a gyermekeket Svédországban. Emellett egy úgy hokikultúrát ismerhet meg és próbálhat ki David Minárik.

“Mindig próbálok új és modern dolgokat tanulni és remélem, hogy amit Svédországban tanulok, azt a Kárpáti Farkasoknál is hasznosítani tudjuk, hogy a lehető legjobb edzést adjuk a játékosainknak jövőbeli céljaik eléréséhez” – nyilatkozta északi tanulmányútjával kapcsolatban David Minárik, aki láthatóan a nyári szünetet is a további fejlődésnek szentelte, s új tudással felvértezve készítheti fel csapatát a következő idényre és faraghat játékosaiból minél ügyesebb jégkorongozókat.

Fotó: Kárpáti Farkasok

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email