image_6483441

Sérüléssel tarkított bronz Réunionon

image_6483441

Sérüléssel tarkított bronz Réunionon

Harmadik helyen végzett Kőrösi Ágnes tollaslabdázó a Saint-Denis Réunion Open nemzetközi versenyen. Az Indai-óceán Afrika-közeli részén fekvő szigeten megtartott viadalon sérülten lépett pályára az érdi sportoló.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Kőrösi Ágnes a lengyelországi csapat Európa-bajnokságon részleges izomszalag-szakadást szenvedett a közelmúltban, amiből nem épült fel teljesen a 2022. július 13. és 17. között rendezett újabb nemzetközi megmérettetésre. A Franciaországhoz tartozó szigetre mégis elutazott Kőrösi, aki a sérüléséből eredő nehézségeket okos játékkal igyekezett kompenzálni. Ez részben sikerült is, hiszen bejutott a torna legjobb négy egyéni női tollaslabdázója közé, azonban az elődöntőt kénytelen volt feladni a felerősödő fájdalmak miatt.

A magyar válogatott tollaslabdázó egyik szeme nevethet, hiszen bronzérmet szerzett az egzotikus szigeten, másrészt viszont sírhat, mert most újabb heteket kell a rehabilitációnak szentelnie.

„Amikor megsérültem a lengyel Eb-n, már megvolt a repülőjegyem Rénunionra, így nem akartam elszalasztania az utazást. Eredetileg két hétre jöttem, mert egy helyi versenyre is meghívtak, de azon nem tudtam kiállni a sérülés miatt. A másodikon, amely egy jóval erősebb torna volt, összejött a bronzérem, ami szerintem meglepetés volt az aktuális nehézségeimet ismerve. Szerencsére itt megismerkedtem egy fizioterapeutával, aki két hétig napi szinten segített az állapotom javításán, még ultrahangvizsgálatra is elkísért. Ennek is köszönhetően tudtam versenyezni, igaz összetákolt lábbal. Fontos pontokat szereztem, amelyek kellenek az Európa játékokhoz és az olimpiai kvalifikációmhoz is. Most minimum újabb két hétig pihennem kell.” – összegezte a történteket Kőrösi Ágnes.

A tervek szerint hamarosan Mauritiuson folytatja felkészülését az Érdi VSE játékos-edzője.

(Fotó: Kőrösi Ágnes)

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses Óvoda és tagóvodái pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében óvodapedagógus munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email