szovoszakkortamaskane_220713

Sző, fon, nem takács…

szovoszakkortamaskane_220713

Sző, fon, nem takács…

Huszonöt éve foglalkozik gyermekek táboroztatásával Tamaskáné Jakab Margit iparművész. A gyerekek elsajátíthatják a szövés, fonás, batikolás és egyéb kézműves mesterségek alapjait.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Margit rendez ötnapos táborokat és háromnapos foglalkozásokat is – idén nyáron is több turnusban várta, illetve várja a gyerekeket, akik szőnek, fonnak, batikolnak, horgolnak. Gyakran főznek is együtt a hangulatos hátsó kertben.

A napok az újrahasznosítás jegyében telnek: régi pólókból, ágyneműkből, bontott pulóverekből születnek az új darabok. Margit hangsúlyozta: a textiliák újrahasznosításának ugyanúgy prioritást kellene kapnia, mint a műanyagénak.

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő
Szociális Gondozó Központ Házi Segítségnyújtás pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó munkakör/feladatkör betöltésére.
A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó/ápoló munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email