291718822_5157498314365017_6682436835725832282_n

Fejlesztés és szórakozás a Masters napközis táboraiban

Az érdi Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskolában, a diósdi DNS Sportközpontban, a tárnoki II. Rákóczi Ferenc Általános Iskolában, valamint az Őrmezei Közösségi Házban, hat turnusnak rendezett nyári napközis tábort a Masters SE az elmúlt hetekben.

Mindegyik helyszínen minden turnus nagy létszámban zajlott és a résztvevő akrobatikus rock and roll táncosok is jól érezhették magukat a különböző szórakoztató programokkal, hiszen a gyakorlás mellett a szabadidős tevékenységekre is jutott idő. Ennek köszönhetően a táborozók az Érd Aréna uszodájába is ellátogattak, majd a turnusok végén megmutathatták a szülőknek, mit tanultak a héten.

“Nagyon örültek neki, hogy ilyen tartalmasan telt a nyár” – kezdett bele Sárdi Anita, a Masters SE elnöke, kiemelve, a táborokban próbálják egyensúlyban tartani a gyakorlásokat a színes programokkal, hiszen a táborok a koreográfiák csiszolására és új elemek gyakorlására is kiválóan alkalmasak, ugyanakkor a nyári időszak nem csak erről szól a gyermekeknek.

“Délelőttönként vetélkedőket tartottunk, aztán egy óra táncfoglalkozás szerepelt a programban az olyan játékok mellett, mint a vízicsata, a csapatvetélkedők vagy a sportjátékok” – ismertette a nyári táborok programját a Masters SE elnöke.

“Alapvetően az egyesület akrobatikus rock and roll táncosai vettek részt a táborban, de abszolút vegyesen. Voltak kezdők, haladók és versenyzők, de voltak óvodások és általános iskolások is, illetve néhány teljesen új gyerkőc is csatlakozott” – jegyezte meg Sárdi Anita, hozzáfűzve azt is, hogy a napközis táborok után, július végén Agárdon több mint ötven résztvevővel újabb, immár ottalvós tábort szerveznek, de itt már nagyobb hangsúly lesz az edzéseken, hiszen az edzőtáborban a várhatóan szeptember végén rajtoló őszi évadra készülnek a Masters SE táncosai.

(Forrás: Masters SE)

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email