strand_ob_Vegh_Richard_Vegh_Artur_dobogo

Aranyérmes Végh Richárd a strandbirkózó-ob-n

Megnyerte a strandbirkózó országos bajnokság 1. fordulóját Végh Richárd, az Érdi Spartacus SC sportolója. A +90 kg-os súlycsoportban indult birkózó testvérét, Végh Artúrt utasította maga mögé az elsőségért folyó harcban.

Érdekesség, hogy tavaly is a Végh-testvérek dominanciáját és sikerét hozta a soltvadkerti viadal.

A 80 kg-osok mezőnyében Buzás Patrik második lett, míg az U18-as leány kategória 60 kg-os súlycsoportjában Baljer Kitti negyedik helyen zárt.

(Fotó: Érdi Spartacus SC)

További cikkeink

Gallyaznak Érden az ELMÜ egyik hálózatának nyomvonalán, a Murányi, a Gellért, a Riminyáki, Ürmös, Kutyavári utcák környékén. Mutatjuk az érintett utcákat.

Augusztus 20-án örökbefogadó napot tart a Sirius, színes programokkal. Az utóbbi egy évben jelentősen visszaesett az érdeklődés a mentett kutyák iránt.

Elsőfokú figyelmeztető előrejelzést adott ki a keddre várható zivatarok miatt az Országos Meteorológiai Szolgálat, többek közt Pest megyére is.

További cikkeink

Simon János Gergely, az érdi ipartestület elnöke volt a vendége a Bundáskenyér csütörtöki műsorának. A jelenlegi helyzetet a katás vállalkozók krízisként élik meg, és

Ötvenhárom, térköves parkolóhely kialakítását fejezték be a napokban a Batthyány iskola, a birkózócsarnok és a Fácán óvoda környékén, zöldfelületet alakítottak ki, új, széles járdát

Negyedik felkészülési mérkőzésén második sikerét aratta az Érd női kézilabdacsapata. Kopecz Barbaráék ezúttal a

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email