erdivse

Alakul az Érdi VSE kerete

erdivse

Alakul az Érdi VSE kerete

Bejelentette új igazolásait az Érdi VSE futballcsapata. A harmadik ligában szereplő gárdába korábbi játékosok is visszatérnek a 2022/2023-as szezontól - olvasható az erdivse.hu oldalon.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A támadó és középpályás Pál Szabolcs Egerből, a bal oldali védő és támadó Pintér Nikolasz Dunaharasztiból, a középpályás Farkas Bálint Budafokról tér vissza az Ercsi úti sporttelepre. A védő Fülöp Noel az MTK Budapesttől igazolt át a VSE-hez, míg a középpályás Göblyös Dániel Komáromból érkezett. Több fiatal is csatlakozott az érdi kerethez: a középpályás Morvai Milán a Magyar Futball Akadémiától, a támadó Csoma-László Bence a Szent István SE-től, Szilágyi Levente és Kocsis Áron a Budai FC-től, míg Tóth Patrik a saját utánpótlásbázisból került fel a felnőttekhez.

Az Érdi VSE-hez kapcsolódó hír egyrészt, hogy a második nyári felkészülési mérkőzésén 1-1-es döntetlent ért el az ESMTK vendégeként, másrészt pedig, hogy július 9-én az eredeti tervektől eltérően nem a Váccal, hanem a MOL Fehérvár II-vel játszik edzőmérkőzést hazai pályán, délelőtt 10 órai kezdéssel.

(Forrás: erdivse.hu)

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email