viragzofaEUillusztracio_220419-scaled-pnl1q7kwics5kenu1ncpffnvpfrt4e6pj5syby7js0

Újra versenghetnek a városszépítők Százhalombattán

viragzofaEUillusztracio_220419-scaled-pnl1q7kwics5kenu1ncpffnvpfrt4e6pj5syby7js0

Újra versenghetnek a városszépítők Százhalombattán

A koronavírus-járvány miatt az előző két évben elmaradt, de az idén ismét meghirdették a "Tiszta udvar – rendes ház" városszépítő versenyt a szomszédos városban.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Több mint egy hónapja jelent meg a kiírás, és még csaknem egy hónapon át várják a nevezéseket három kategóriában:  társasházak előkertje; a legszebb virágosított ablak vagy erkély; családi házak előkerte és a kapcsolódó környezet– ismertette Török Sándor, Százhalombatta alpolgármestere az Érd FM 101,3 Zónázó című műsorában.

A nevezési lap letölthető a város honlapjáról, de a polgármesteri hivatal ügyfélszolgálatán is elérhető. A kitöltött nyomtatványt július 24-ig lehet bedobni a hivatalban kihelyezett gyűjtőládába.

Már szépen gyűlnek a nevezések: az előző évek tapasztalata az, hogy minden kategóriában 50-60 pályázó szokott lenni – tette hozzá az alpolgármester.

A verseny lezárása után, augusztus 1. és 5. között, egy szakmai bizottság végigjárja a helyszíneket, és a látottak alapján tesznek javaslatot a nyertesekre. Az ünnepélyes eredményhirdetést a 28. Battai Napok nyitónapján, szeptember 10-én tartják.

A „Tiszta udvar – rendes ház” felirattal és évszámmal ellátott táblán kívül az első három helyezett pénzjutalmat is kap.

Török Sándor kitért arra, hogy mivel sok éve hagyomány a városszépítő verseny Százhalombattán, érdemes tudni, hogy aki egymás után háromszor megnyerte az elismerést, az „örökös bajnoki címet” kap, viszont később már nem nevezhet.

A beszélgetést itt hallgathatja meg:

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email