esmtk_erdivse

Döntetlen az ESMTK ellen

esmtk_erdivse

Döntetlen az ESMTK ellen

Lejátszották második nyári edzőmérkőzésüket az Érdi VSE labdarúgói.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

1–1-es döntetlent játszott második nyári edzőmérkőzésén a szintén harmadosztályú ESMTK otthonában, Pesterzsébeten az Érdi VSE, olvasható az erdivse.hu oldalon.

Néhány apróságot leszámítva szinte teljesen összeállt az Érdi VSE kerete, Ebedli Zoltán vezetőedző ezúttal csak Kertész Bencére nem számíthatott sérülés miatt.

Két ellentétes félidőt láthattunk: az elsőben látható volt, hogy néhány játékosnak még szoknia kell egymást, ennek megfelelően inkább az Erzsébet dominált és meg is szerezte a vezetést, de zömmel mezőnyjáték folyt. A második félidőben egy jóval tetszetősebb játékkal rukkoltunk elő és átvettük a játék irányítását, majd ennek megfelelően gólt is tudtunk rúgni és helyzeteket is tudtunk kialakítani, szóval ez a mérkőzés is elérte célját, sok mindent kipróbáltunk, sokan játszottak több pozícióban is, két teljesen más felállással, szóval a megfelelő következtetéseket most le tudjuk vonni.

– értékelt Ebedli Zoltán, a meccs után.

Az érdiek következő edzőmérkőzésüket július 9-én, szombaton 10 órakor a Mol Fehérvár FC II ellen játsszák az Ercsi úti Sporttelepen.

erdivse.hu

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email