22_03_29_erdmost_nincskep

Uniós támogatást nyert a Flansch-Tech

22_03_29_erdmost_nincskep

Uniós támogatást nyert a Flansch-Tech

Az Érden is telephellyel rendelkező FLANSCHTECH Kohászati Termék és Szerelvénykereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság 340,92 millió forint feltételesen vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert el a Széchenyi Terv Plusz keretei között meghirdetett GINOP PLUSZ-1.2.1- 21-es kódszámú felhíváson.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A projekt keretei között eszközbeszerzés, ingatlanberuházás, valamint energetikai korszerűsítés valósul meg.

Az egyik legősibb szakmák egyike, mely a mai napig az ipari termelés alapjait képzi. Ez a szakma nem más, mint a kovácsolás, mely szinte minden ágazatban képviselteti magát. A Flansch-Tech ezen hatalmas piac lehetőségeit kihasználva alakult meg 1994-ben. Elsődleges célként a melegen hengerelt köracélok és bugák iránti hazai piaci igény kiszolgálását határozták meg, de mára fő profiljuk az acélkereskedelem, az acélkovácsolás és az alumínium-kovácsolás lett. Az érdi bérhőkezelő üzemük Magyarország legnagyobb vákuumkemencéjével rendelkezik, amely kész kiszolgálni az ország összes gépipari cégét.

A Flansch-Tech Kft. az elnyert támogatásnak köszönhetően olyan beruházásokat tud végrehajtani, amelyek biztosítják a vállalkozás növekedését és az ügyfélszerzést. Az eszközbeszerzés keretein belül az alábbi eszközöket vásárolják meg:

  • Olaj edző – megeresztő kemence,
  • Castor SC3003 Mosó berendezés,
  • Fellner szerszámtartó rendszer,
  • Romi DMC620-5X marógép.

Mindezen eszközöknek köszönhetően a munkafolyamatok pontosabbá és könnyebben kivitelezhetővé válnak. A projekt másik nagy eleme a jelenlegi csarnok átalakítása úgy, hogy az megfelelő helyet nyújtson a megvásárolni kívánt eszközöknek, valamint hogy a gyártás itt is megfelelően működhessen.

Mivel a vállalkozás nagy mértékben ki van téve az energiapiac áringadozásának, telepítenek egy napelemes rendszert is, melynek köszönhetően a költségek jobban tervezhetőbbek lesznek. A vezetői képzésnek köszönhetően a munkavégzés hatékonyabbá válhat, és támogatja a szervezet eredményesebb működését.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email