varositabor_220628-scaled-pqz4bkedd7zk60jzvs8dpv4gm1pjj4heqyz2r1jug0

Telt házas a nyári napközis tábor

Egyetlen hétre maradtak már csak szabad helyek a városi napközis táborban, ahol idén is számtalan sport- és szabadidős program várja a gyerekeket.

Odakint szemerkélt az eső, bent azonban annál forróbb volt a hangulat: sorversenyt játszott a táborozó hatvan kisiskolás.

A nyitást követő második napon látogattunk el a Bolyai iskolába – ahogy az előző években, úgy idén is ez az intézmény, valamint a Földrajzi Múzeum kertje ad otthont a városi napközis tábornak. Mivel az iskolának nagy, felújított tornaterme van, esőben is, hőségben is ideális megoldást nyújt.

Hatvan-hatvankét gyermeket fogad majd hétről hétre a tábor, amit a Szociális Gondozó Központ szervez. Ez a maximális létszám, és – mint Stehlik-Németh Krisztina táborvezetőtől megtudtuk – egy hetet kivéve minden hely betelt. Ez nem véletlen: sokan élnek a lehetőséggel, hiszen napi háromszori étkezést, programokat, kirándulásokat biztosítanak a gyerekeknek, akik közül többen akár öt-hat hetet is itt töltenek

 

További cikkeink

A Határtalanul Program keretében tölthetett négy napot Erdélyben az Érdligeti Általános Iskola hatvanhat diákja és hat pedagógusa. Az intézmény 4,3 millió forintot nyert el a

További cikkeink

A szakértők szerint augusztus közepe lehet a legnehezebb időszak a hazai üzemanyag-ellátásban, de egyes érdi kutakon már kedden sem lehetett kapni 95-ös benzint.

Gallyaznak Érden az ELMÜ egyik hálózatának nyomvonalán, a Murányi, a Gellért, a Riminyáki, Ürmös, Kutyavári utcák környékén. Mutatjuk az érintett utcákat.

Az érdi önkormányzat a helyi ipartestülettel együttműködve két ingyenes előadást szervez mindazok számára, akik

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email