zamoriutikorforgo_220331-pmogc9rvbkr2lzfoau67tjhhwqwvr1m6sz3evwr4yo

Hétfőtől jelentősen változik a forgalmi rend a Zámori úton

zamoriutikorforgo_220331-pmogc9rvbkr2lzfoau67tjhhwqwvr1m6sz3evwr4yo

Hétfőtől jelentősen változik a forgalmi rend a Zámori úton

Sebességkorlátozásra, félpályás munkavégzésre és jelzőőrös forgalomirányításra számítsanak a Zámori úton hétfőtől az arra közlekedők, ugyanis a projekt előkészítése után most már felvonulnak a munkagépek is.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A félpályás lezárás nagyjából a Zámori úti benzinkút (Fecske utca torkolata) és a Fehérvári út sarkán lévő ipari telep bejárata közötti szakaszt érinti – tájékoztatta az ÉrdMostot László Ferenc, a Polgármesteri Hivatal kommunikációs vezetője.

A Kakukk utcát kordonnal lezárják majd a Zámori felé, de a Fehérvári irányából (például a Kánya utcán keresztül) megközelíthető lesz. A Fecske utca elején nem lesz kordon, mivel zsákutca, megközelítését a Zámori felől a kivitelező a munkálatok ellenére biztosítja majd.

Ugyanakkor a lezárás érinti a Fehárvári-Zámori kereszteződés forgalmi rendjét is: a jelzőlámpákat kikapcsolják, pontosabban átállítják sárga villogó jelzésre.

A projektről: a Fehérvári-Zámori lámpás csomópont átengedőképessége jelenleg nem megfelelő, sokszor alakul ki itt dugó, ezért körforgalom kerül majd a helyébe. Az új körforgalomnál több zebra létesül majd, ezeknél az út és a járda összekötése akadálymentes lesz. Új, kulturált buszmegállókat is telepítenek.

A projekt keretében a Zámori út egészen a Vadlúd utcáig megújul, mellette az érdi oldalon járda épül. A csapadékvíz-elvezető árok rendbetételére, valamint az út alatt futó 50 éves azbesztcement vízvezeték csövek cseréjére is sor kerül.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email