22_03_29_erdmost_nincskep

Jön a második forduló

22_03_29_erdmost_nincskep

Jön a második forduló

Június utolsó hétvégéjén tartják a közösségi gyűlés második fordulóját.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A résztvevők az első, június 11-12-ei hétvégén független szakértőkkel beszélgetve különféle aspektusokból vizsgálták meg az Érd jövője szempontjából legfontosabb kérdéseket, fejlesztési lehetőségeket. A második hétvégén – június 25-26-án –  megfogalmazzák ajánlásaikat a városvezetés részére. Ötletek már az első hétvégén is felvetődtek, és több mint harminc javaslatot  elkezdtek megfogalmazni  a résztvevők (buszközlekedés újragondolása, csapadékgazdálkodás kérdése, forgalomcsökkentés – hogy csak pár témát említsünk). A mostani hétvégén ezeket a javaslatokat finomítják, illetve pontosítják majd, és arról is szavaznak, mely ötletek kerüljenek részletesebb kidolgozásra, és ezt követően a városvezetés elé.

A Bundáskenyér műsorvezetői a közösségi gyűlést szervező DemNet alapítvány vezetőjével, Bördős Évával, illetve Tetlák Örs alpolgármesterrel beszélgettek.

Beszélgetés Bördős Évával:

 

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses Óvoda és tagóvodái pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében óvodapedagógus munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email