bill_drake_band

Segélykoncert a menekültekért

bill_drake_band

Segélykoncert a menekültekért

Az amerikai gospel-rock zenekar, a Bill Drake Band ad koncertet Érden július 13-án.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Köztudott, hogy az Érd-Parkvárosi Baptista Gyülekezet az orosz-ukrán háború kitörése óta támogatja a hazánkba menekülteket. Eddig összesen több, mint 600 emberen segítettek és, mint azt Böjte Judit, a gyülekezet tagja elmondta, most is éppen egy 10 fős társaságra várnak.

A mindenféle anyagi és emberi segítség mellett, ami – többek közt – jelenti a menekültek elszállásolását, étkeztetését, a továbbutazásuk megszervezését, a közeljövőben egy jótékonysági koncertet is tartanak a javukra.

Július 13-án, szerdán Érden lép fel az amerikai egyesült államokbeli gospel-rock zenekar, a Bill Drake Band. Így, aki kilátogat a Magyar Földrajzi Múzeum kertjébe az nem csak szórakozhat, hanem adományokkal is támogathatja a baptisták karitatív munkáját.

A segélykoncert szervezőjével készült teljes beszélgetést meghallgathatja itt:

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email