darts_220610

Két érdi játékos lett csapatban kupagyőztes

darts_220610

Két érdi játékos lett csapatban kupagyőztes

Ismét szép számú mezőny gyűlt össze az Érd Arénában, ahol most amatőrök és a szabadidőkárytások is megméretették magukat a múlt hétvégén.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az Érd-EL Sportegyesület játékosai ismét szépen szerepeltek. Szombaton az egyéni Nemzeti Bajnokság 4. fordulójában a nőknél ismét Sorger Antónia jutott a legtovább, aki egy magabiztos győzelem után maradt alul Erdei Nórával szemben. A Gréták, Tekauer és Veress is nagyot küzdöttek. A férfiaknál 3 játékos is a tábladöntőben maradt alul: Kulich “Biagio” Balázs, Bezzeg Nándor és Tekauer “the Teka” Norbert. A többiek is nagyon jól küzdöttek – olvasható az Érd-EL Sportegyesület oldalán.

Vasárnap a Csapat Magyar Kupa került megrendezésre, ahol az egyesület 3 csapata állt táblák elé, és két játékosuk, Tekauer “the Teka” Norbert és Bezzeg Nándor vendégként léptek színpadra a 365 Days csapatában. 3 csapat a csoportkör során elvérzett, de kevesen múlt a továbbjutás. A 365 Days csapata viszont egészen a döntőig menetelt, amit meg is nyertek, így két érdi játékos is csapat magyarkupa-győztesnek mondhatja magát.

Forrás: Érd-EL Sportegyesület

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email