22_03_29_erdmost_nincskep

Ho-ho-ho vasárnap Tárnokon

22_03_29_erdmost_nincskep

Ho-ho-ho vasárnap Tárnokon

Vasárnap horgászversennyel várja tagjait az Érd És Környéke Horgászegyesület. A részletekről Berényi Andrásné beszélt a Bundáskenyér műsorában.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Harminchatodik alkalommal rendezi meg hagyományos nyári horgászversenyét az Érd És Környéke Horgászegyesület: június 12-én mérhetik össze tudásukat (és szerencséjüket) az egyesület tagjai, akik három kategóriában versenyezhetnek (férfi, női, gyermek). Díjazzák a legnagyobb halat kifogó horgászt is. Az első helyezettek kupát kapnak, a második és harmadik helyezett pedig érmet, no meg horgászfelszerelést.

A helyszín a tárnoki tó lesz – a tapasztalatok szerint a horgászok ezt a helyszínt kedvelik a legjobban, a távolabbi célpontokat nem annyira szeretik, még akkor sem, ha jobb a fogás, mint Tárnokon.

Hat óra körül már érkezhetnek a horgászok, az ünnepélyes megnyitót fél hétkor tartják. Nevezni még lehet, a verseny helyszínén.

Idén annyi változás van, hogy a verseny időtartama két órával hosszabb lesz, azaz nem délig, hanem délután két óráig tart majd. A kifogott halakat összesítik, rögzítik a fogásnaplóban. A versenyzők egy-egy nagy halat vihetnek majd haza.

A verseny végeztével közös ebéddel – babgulyással – várják a résztvevőket, no meg az érdeklődőket, akik vendégjegyet vásárolhatnak.

Hallgassa meg a teljes beszélgetést:

Archív fotó

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email