22_03_29_erdmost_nincskep

Elöntött ingatlanok, kidőlt fák

22_03_29_erdmost_nincskep

Elöntött ingatlanok, kidőlt fák

Érdet sem kímélte a hirtelen lezúduló nagy mennyiségű eső csütörtökön, illetve péntek hajnalban. Udvart, garázst, pincét öntött el a víz, több helyen fák dőltek ki.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A Katasztrófavédelem tájékoztatása szerint az első bejelentés kettő óra után pár perccel érkezett a Torockói utcából, ahol egy családi ház udvarát öntötte el a csapadék. Az érdi hivatásos tűzoltók átvizsgálták az épületet, ahová a víz nem tudott betörni, így itt tűzoltói beavatkozás nem történt. A Faragó utcában egy kidőlt fa okozott forgalmi akadályt. A nyolc méter magas fát a tűzoltók láncfűrész segítségével összedarabolták.

A Csanád utcában egy negyvenöt négyzetméteres mélygarázst árasztott el a csapadék. A garázsban közel egy méter magasságban állt a víz, amit a tűzoltók szivattyú segítségével távolítottak el. A Daróci utcában szintén mélygarázsból kellett a vizet kiszivattyúzni a tűzoltóknak.

Az Aladár utcában egy húsz négyzetméteres pincében hatvan centiméter magasságban állt a víz, amit a tűzoltók kiszivattyúztak. Az Orchidea utcában egy tíz méteres fa dőlt ki gyökerestől, amit motoros láncfűrésszel összedaraboltak. Ma reggel a Felső utcában egy nagy méretű faágat távolítottak el a tűzoltók, ami egy kerítés kapujára dőlt – tájékoztatott Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Archív fotó

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email