allergia

EPIPEN injekciókat vásárolt Törökbálint

allergia

EPIPEN injekciókat vásárolt Törökbálint

Az allergiás reakciók végzetes kimenetelét elkerülvén Törökbálin önkormányzata EPIPEN inkejció vásárlása mellett döntött. Az injekciókat pénteken, még a nyári táborok megkezdése előtt kiszállítják az oktatási, sport- és kulturális intézményekbe egyaránt.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Elek Sándor közösségi oldalán arról ír, hogy egy súlyos allergiás reakció végzetes tragédiát válthat ki és hogy a szakértők egyöntetű véleménye szerint az ilyen tragédiák az adrenalininjekció használatával megelőzhetők. A polgármester hozzáteszi, hogy, az injekció a rovarcsípések, ételek, gyógyszerek vagy egyéb allergének által kiváltott súlyos allergiás reakciók, illetve akár fizikai terhelés hatására fellépő, netán ismeretlen eredetű anafilaxia sürgősségi kezelésére is alkalmazható.
„Mindezt figyelembe véve és szakértőkkel egyeztetve május közepén EPIPEN injekciók megvásárlása mellett döntöttem. A beszerzés során értesültem arról, hogy a junior változat elérhetősége meglehetősen korlátozott, ennek ellenére nekünk a Fehér Kereszt Patika segítségével sikerült megvenni a szükséges mennyiséget. Szíves közreműködésüket köszönöm.”
Az injekciókat pénteken, a nyári táborok megkezdése előtt kiszállítják az oktatási, sport- és kulturális intézményekbe egyaránt.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email