20220607_133715

Munkaterületet kapott a kivitelező a Fehérvári úton

20220607_133715

Munkaterületet kapott a kivitelező a Fehérvári úton

Elkezdődhet a Fehérvári út – Zámori út kereszteződésének nagyszabású átalakítása, melynek részeként a jelenleg jelzőlámpás csomópontot egy körforgalom váltja fel.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Megtörtént a Fehérvári út – Zámori út csomópont munkaterületének átadása – hívta fel a figyelmet Csőzik László polgármester. A város vezetője kiemelte, hogy már csak napok kérdése és megkezdődik a kivitelezés, amely a következő egy év során megnehezíti az autósok életét. A munkálatok idején érdemes lesz más útvonalat keresni, hiszen a közlekedési fennakadásokat majd fokozza a Zámori út – Vadlúd utca csomopontjának átalakítása is, a körforgalom építése szintén a következő időszakban indulhat el. Itt egyelőre lasabban haladnak a munkaterület átadásával, mert egy kormányzati döntésre még várni kell, de valószínűleg a nyár végén itt is megkezdődik a kivitelezés – hangsúlyozta Csőzik László.

A két körforgalmi csomópont között a Zámori út teljesen megújul. Új gyalogátkelőhelyek jönnek létre, új buszmegállókat alakítanak ki és a felszíni vízelvezetést is rendezi a beruházó. Első lépésként a Zámori út félpályás lezárására kell számítani, így a legforgalmasabb időszakokban érdemes lesz kerülni a 6-os és 7-es utak felé – tette hozzá a polgármester.

Az új csomópontok kialakításában Érd és Tárnok egyaránt érintett, így az önkormányzatok folyamatosan tájékoztatják majd a lakosságot a projektről és az érvényben lévő korlátozásokról, továbbá a kivitelező is értesíteni fogja a környék lakosságát.

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email