22_03_29_erdmost_nincskep

Folytatódik a közösségi tervezés Törökbálinton

22_03_29_erdmost_nincskep

Folytatódik a közösségi tervezés Törökbálinton

A Városfejlesztési beszélgetések programsorozat keretében folytatódik a városközpont közösségi tervezése.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint Elek Sándor polgármester írja a város közösségi oldalán, a 2021. őszén indított Városfejlesztési beszélgetések programsorozat 4. eseménye az októberben megkezdett közösségi tervezés folytatása lesz. „A közösségi tervezés jó alkalom arra, hogy az érdeklődő lakosok elmondják a városközpont fejlesztéssel kapcsolatos elképzeléseiket, ötleteiket és közösen keressük a választ arra, hogy a terület rehabilitációja során majd milyen szempontokat vegyen figyelembe az önkormányzat” – írja. 
Az októberi közösségi tervezés során a Munkácsy Mihály utca – Dózsa György utca – Patak utca – Szent István utca által határolt tömb centrumában, a Kálvária-domb lábához tervezett új közterület és környezete volt a téma. A megkezdett munkát a korábbi események mediátor csapatának (Völgyzugoly Műhely Kft.) közreműködésével folytatják. 
Meghívott előadó: dr. Nagy Béla DLA építész, várostervező, címzetes egyetemi tanár
A fórumon való részvétel – a tervezhetőség miatt – regisztrációhoz kötött. Jelenkezni június 7-ig lehet a foepitesz@torokbalint.hu e-mail-címen vagy a hivatalban. (A regisztráció során az alábbi adatokat kérik feltüntetni: név, email elérhetőség/telefon, illetve hogy  Törökbálint mely részén lakik a jelentkező.)
A közösségi tervezés időpontja: 2022. június 8. (szerda) 17.30 – 20.30
Helyszíne: Városháza, képviselőtestületi terem (Munkácsy Mihály u. 79.)

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email