22_03_29_erdmost_nincskep

Folytatódik a közösségi tervezés Törökbálinton

A Városfejlesztési beszélgetések programsorozat keretében folytatódik a városközpont közösségi tervezése.
Mint Elek Sándor polgármester írja a város közösségi oldalán, a 2021. őszén indított Városfejlesztési beszélgetések programsorozat 4. eseménye az októberben megkezdett közösségi tervezés folytatása lesz. “A közösségi tervezés jó alkalom arra, hogy az érdeklődő lakosok elmondják a városközpont fejlesztéssel kapcsolatos elképzeléseiket, ötleteiket és közösen keressük a választ arra, hogy a terület rehabilitációja során majd milyen szempontokat vegyen figyelembe az önkormányzat” – írja. 
Az októberi közösségi tervezés során a Munkácsy Mihály utca – Dózsa György utca – Patak utca – Szent István utca által határolt tömb centrumában, a Kálvária-domb lábához tervezett új közterület és környezete volt a téma. A megkezdett munkát a korábbi események mediátor csapatának (Völgyzugoly Műhely Kft.) közreműködésével folytatják. 
Meghívott előadó: dr. Nagy Béla DLA építész, várostervező, címzetes egyetemi tanár
A fórumon való részvétel – a tervezhetőség miatt – regisztrációhoz kötött. Jelenkezni június 7-ig lehet a foepitesz@torokbalint.hu e-mail-címen vagy a hivatalban. (A regisztráció során az alábbi adatokat kérik feltüntetni: név, email elérhetőség/telefon, illetve hogy  Törökbálint mely részén lakik a jelentkező.)
A közösségi tervezés időpontja: 2022. június 8. (szerda) 17.30 – 20.30
Helyszíne: Városháza, képviselőtestületi terem (Munkácsy Mihály u. 79.)

További cikkeink

A Határtalanul Program keretében tölthetett négy napot Erdélyben az Érdligeti Általános Iskola hatvanhat diákja és hat pedagógusa. Az intézmény 4,3 millió forintot nyert el a

További cikkeink

A szakértők szerint augusztus közepe lehet a legnehezebb időszak a hazai üzemanyag-ellátásban, de egyes érdi kutakon már kedden sem lehetett kapni 95-ös benzint.

Gallyaznak Érden az ELMÜ egyik hálózatának nyomvonalán, a Murányi, a Gellért, a Riminyáki, Ürmös, Kutyavári utcák környékén. Mutatjuk az érintett utcákat.

Az érdi önkormányzat a helyi ipartestülettel együttműködve két ingyenes előadást szervez mindazok számára, akik

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email