283767385_501845408402290_7096657686080024056_n

Születésnapi köszöntés a városházán

Hetvenedik születésnapja alkalmából köszöntötték Pató Simont, Érd egykori vezetőjét, aki a folytonosságot képviselte a rendszerváltás előtti idők és napjaink között.

Csőzik László polgármester Facebook-oldalán számolt be arról, hogy ünnepélyes keretek között, egykori kollégái társaságában köszöntötték születésnapja alkalmából Pató Simont, városunk utolsó tanácselnökét.

Az ünnepelt a rendszerváltozás után sem fordított hátat a helyi ügyeknek. Nem pártpolitikusként, hanem civilként – pontosan a szülővárosát rajongásig szerető lokálpatriótaként – 2002-ig a képviselőtestület tagja volt, 1998 és 2002 között alpolgármester – olvasható a bejegyzésben.

A polgármester továbbá kiemelte, hogy Pató Simon nevéhez fűződik a kor követelményeinek megfelelő szemétszállítás és hulladékgazdálkodás megszervezése Érden, ezen a területen hosszú ideig, bőven a nyugdíjkorhatárán túl is dolgozott.

Fotó: Csőzik László Facebook-oldala

További cikkeink

Gallyaznak Érden az ELMÜ egyik hálózatának nyomvonalán, a Murányi, a Gellért, a Riminyáki, Ürmös, Kutyavári utcák környékén. Mutatjuk az érintett utcákat.

Augusztus 20-án örökbefogadó napot tart a Sirius, színes programokkal. Az utóbbi egy évben jelentősen visszaesett az érdeklődés a mentett kutyák iránt.

Elsőfokú figyelmeztető előrejelzést adott ki a keddre várható zivatarok miatt az Országos Meteorológiai Szolgálat, többek közt Pest megyére is.

További cikkeink

Simon János Gergely, az érdi ipartestület elnöke volt a vendége a Bundáskenyér csütörtöki műsorának. A jelenlegi helyzetet a katás vállalkozók krízisként élik meg, és

Ötvenhárom, térköves parkolóhely kialakítását fejezték be a napokban a Batthyány iskola, a birkózócsarnok és a Fácán óvoda környékén, zöldfelületet alakítottak ki, új, széles járdát

Negyedik felkészülési mérkőzésén második sikerét aratta az Érd női kézilabdacsapata. Kopecz Barbaráék ezúttal a

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email